10 aplicații pentru a te ajuta să-ți gestionezi sexul

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM indicatori este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de comun lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o substantiala alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

image

La fel in toate celelalte functie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este cu adevarat important sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care solicita o masiva suma de incredere in companion. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui https://257864.8b.io/page2.html constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, tehnica a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.